Épphogy elindult a Megasztár 6., a zsűritagok között már most parázs viták vannak. Közülük ketten az egyik szexi jelentkező miatt vesztek össze a Blikk beszámolója szerint.

[adsense_id=”1″]

A három napon át tartó előválogatók során a Megasztár zsűrijében időnként már elszabadultak az indulatok. A cél a legjobb 24 jelentkező kiválogatása volt, de a döntés nem könnyen született meg. Főleg Bochkor Gábor és Bereczki Zoltán nem találták a közös nevezőt. Az egyik versenyzővel kapcsolatban a musical színész és énekes Bereczki nem értett egyet a többiekkel, mivel szerinte csupán a lány külseje az, ami levette a zsűritagokat a lábukról.

Réti Nóra

Réti Nóra

Bochkor szerint viszont, amit láttak, az nagyon dögös volt és szinte felrobbant tőle a színpad. Bereczki a végén még odaszúrta, hogy az a baj, hogy míg a többi versenyzőnek csak a táncot, addig ennek a lánynak majd az éneklés alapjait kell megtanítani a show során.

Nem nehéz kitalálni, mi vár ránk a következő három hónap során. Az élő adások még több izgalmat és feszültséget ígérnek a nézők örömére.