Növényi alapú masszázsolaj olcsón!

Posted: 13th március 2016 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Növényi alapú masszázsolaj olcsón! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A masszázsolajak éppoly fontosak egy masszírozás során, mint például a masszázságy, a hengerpárna, vagy akár a masszőr, hiszen ezek az olajok segítenek igazán ellazítani a testet. Az Amasar webáruháza csakis gyógynövény eredetű masszázsolajakat árusít, némelyikük Magyarországon készült. Az Amasar csakis a legjobb minőségre törekszik, ezért is olyan híres Európa-szerte.

Növényi alapú masszázsolaj az Amasar webáruházában például a Dr. Kelen relaxáló masszázsolaj, amely kapható 150, 500, vagy 1000 ml-es kiszerelésben. Regeneráló hatásának köszönhetően minden feszültséget azonnal eltüntet, és véget vet a stresszes napoknak. Sportolókon is alkalmazható, hiszen segít legyőzni az izomlázat, az ízületi panaszokat, izomgörcsöket stb. Tartósítószereket, színezékeket egyáltalán nem tartalmaz, főösszetevője gyógynövény alapú és alkalmazható akár mindenféle bőrtípusra.  Egy másik növényi alapú masszázsolaj a Dr. Kelen gyógyfüves masszázsolaj, amely szintén minden bőrtípusra alkalmazható, és alapanyagai gyógynövények.

Ez főként a gyógy- és sportmasszőröknek jöhet segítségül, hiszen ezt az olajt használják sportsérülések, kerti munka utáni derékfájás vagy hátfájás esetén, de ezzel kezelhet akár izomlázat is, vagy reumás panaszokat. Amennyiben masszázsolajt szeretne vásárolni, mindenképpen válassza az Amasar-t, látogassa fel weboldalunkat az amasar.hu-t a masszázsolajak bővebb leírásáért. Ha kérdései merülnének fel, forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@amasar.hu e-mail címen, vagy a +36309330003 telefonszámot tárcsázva. Webáruházunk ingyenes házhozszállítást biztosít, valamint 100%-os visszafizetési garanciát, így tényleg ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rendeljen masszázsolajt vagy más termékeket az Amasar-tól!

Comments are closed.