Nagy Adrinak ezért van szüksége a Megasztárra

Posted: 24th március 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Nagy Adrit már sokan bírálták, amiért befutott énekesnőként jelentkezett az ismeretlen tehetségek felkarolásáért létrejött Megasztárba. A lány most elmesélte, miért döntött így, sőt azt is elárulta, egy párt alkotnak-e Bihal Rolanddal.

[adsense_id=”1″]

Nagy Adri tudta jól, hogy meg fogja kapni a kritikákat azért, mert korábban már volt egy slágerlistás dala. Bár sokan negatívan álltak hozzá, a szakmából többen tanácsolták neki, hogy induljon a tehetségkutatón.

A Megasztár 6. döntősei között nem ő az egyetlen, akinek már van múltja az énekesi pályán. Nem is volt olyan feltétele a Megasztárba való bekerülésnek, ami ezt tiltotta volna. Nagy Adri szobatársa, Szakos Andrea már 9 éve dolgozik énekesnőként, tengerjárókon is vállalt már ilyen munkát. Radics Gigi pedig már egy saját videoklipet is a magáénak tudhat. Adri úgy érzi, azért találják meg leginkább őt az ezzel kapcsolatos támadások, mert a Szinglik éjszakája című film betétdala, amit ő énekelt, rendkívül sikeres volt és sokat hallhattuk a rádióban. Adri szerint nagyon jó egy közösség tagjának lenni és ezt fontos is a hazai popéletben, hiszen elkel a támogatás mindenkinek.

Nagy Adrien

Nagy Adrien

Az énekesnő úgy látja, a Megasztár olyan többletet ad, ami segít a továbbiakban is a pályán maradni. Szerinte a Szinglik éjszakája tényleg sikeres volt, de csak egy darabig. Hiába próbálkoztak ugyanis nemzetközi szinten is különlegesnek számító háromdimenziós klippel, nem jött az áttörés.

Adri jól érzi magát a többi versenyző társaságában, Szakos Andihoz került a legközelebb, de Bihal Rolanddal az egykori No Thanx-es énekessel is szívesen tölti együtt az időt.

Adri bár 24 évével a megasztárosok felső korosztályába tartozik, mint mondja, nagyon jól kijön a nála akár 8-10 évvel fiatalabbakkal is. Úgy látja, a csapat nagyon vegyes, mindenki más egyéniség és a hangok is külön karakterek, de nagyon jól érzik magukat együtt. Rolanddal való kapcsolatáról elárulta, hogy a pletykákra, miszerint szerelem szövődött köztük, az adhatott okot, hogy mindketten kecskemétiek és már régről ismerik egymást. Adri felajánlotta a fiúnak, amikor nem volt hol aludnia, hogy töltse nála az éjszakát, ebből indultak a találgatások. A híreszteléseknek véget vetve Nagy Adri egyértelműen kijelentette, hogy csupán barátok és egyikük sem gondolkodik ennél tovább a másikkal kapcsolatban.