Ismét sztárok, méghozzá Megasztárok érkeztek az Összeesküvők rezidenciájára! Az előző széria Megasztár énekesei azért költöztek be, hogy a háziversenyre felkészítsék a lakókat!

[adsense_id=”1″]

A Megasztár 5-ből Tolvai Renáta, Kökény Attila és Király Viktor lett az a szerencsés, aki mentorálhatta a buzgó Összeesküvők lakókat!
Az újonnan érkezettek azt a célt tűzték ki maguknak, hogy a lehető legjobbat hozzák ki az amatőr énekesekből!

Kökény Attila Alekoszt, Mását és Dórit kapta meg, míg Tolvai Renáta a Nikó-Ricsi duót segíthette a feladatban. Király Viktor nem másra vállalkozott, mint hogy Csengét és szerelmét Petit készítse fel a megmérettetésre.

Kökény Attila nagyon boldog volt, hogy Alekosz az ő csapatába kerülhetett, hiszen hallhatta már korábbról énekelni, de ugyancsak Viktor is örömmel vetette bele önmagát a “versenybe”, mivel remélte, hogy Csenge zenész édesapjától örökölt valamennyi tehetséget is.

Az vőlegényeknek és feleségeknek többek között meglepetés volt az is, hogy vajon ki lesz az a sokat emlegetett zsűritag, aki bírálni fogja őket! A választás nem másra esett, mint a videóban is látható, sokak által kedvelt emberre!

 

Beküldte: András89