Megasztár újra Claudiával és Tillával

Posted: 9th január 2012 by Megasztár in Hírek
Tags: , ,

A szinte már elválaszthatatlan páros hamarosan újra együtt parádézik a TV2 tehetségkutatójának legújabb szériájában, a Megasztár 6-ban.

[adsense_id=”1″]

Liptai és Tilla kettőse több mint egy évtizedes közös múlttal áll újra együtt a kamerák elé. Minden bizonnyal az eddig megszokott profi és lehengerlő műsorvezetésben lesz részünk ez alkalommal is.

Claudia elmondta, hogy nagyon örül, hogy éppen a Megasztárban léphet újra a nagy nyilvánosság elé, hiszen a tehetségkutató az évek alatt már a szívéhez nőtt. Amikor eltűnt a képernyőről, tényleg szüksége volt rá, hogy visszavegyen a feszített tempóból, de mostanra úgy érzi, elérkezett az idő az új feladatokra, ráadásul munkatársai is hiányoztak már neki.

A Megasztár egy olyan hatalmas show, melynek nincs párja idehaza. A résztvevők sorsát mindvégig nyomon követhetjük és mint mondta, ezt nem csupán a közönséget, de a műsorvezetőket is képes szíven találni. Claudia szerint a Megasztár lényege éppen az, hogy olyanok is esélyt kapjanak, akiknek a műsor nélkül nem lenne lehetőségük színpadra állni. A Megasztár Tilla szerint is több egyszerű szórakoztató műsornál, valóban nagy hangsúly van az igazi tehetségek felfedezésén.

Liptai - Tilla páros

Liptai - Tilla páros

Ahogy Tilla fogalmazott, a show mára fontos szerepet foglal el az életében, hiszen az indulástól kezdve részt vett a munkában. Ez sok változatosságot jelent, mivel szériánként új versenyzőket láthatunk, így a műsor sosem lehet egyforma. Tilla számára rendkívül jó érzés, hogy a fiataloknak lehetőséget biztosíthatnak és akár sorsokat változtathatnak meg, tehetnek jobbá. A Megasztárban mindig benne van az esély egy új, szebb jövőre. A műsorvezető Claudiát kiváló társnak tartja a műsorvezetésben, hiszen már egymás gondolatait is jól ismerik. Ahogy Tilla mondta, boldog, hogy újra együtt léphetnek a közönség elé.