A TV2 zenei tehetségkutatójának, a Megasztárnak a 6. évadát Radics Gig nyerte meg. A mindössze 15 éves lány könnyeivel és a meglepettséggel küszködve állta a tapsvihart, no meg a konfettizáport.

[adsense_id=”1″]

A megszokottól eltérően a már hetekkel korábban beharangozott Flo Rida indította a Megasztár utolsó döntőjét. A világhírű énekes oldalán Szakos Andi és Radics Gigi is beszállt a produkcióba. Szólóban Andi az I can’t help falling in love with you című Elvis Presley klasszikussal indított, Gigi pedig a Titanic betétdalaként elhíresült My heart will go on című Celine Dion számmal mutatta meg legjobb formáját.

A zsűri, mint minden héten, most is véleményezte a látottakat, ám ítéletük ez alkalommal jóval kevesebbet nyomott a latba, hiszen a győztesről ezen az estén kizárólag a nézők dönthettek.

A szólóprodukciók után a két versenyző duetteket adott elő a Megasztár szériák korábbi nyerteseivel. Szakos Andi partnere Tolvai Reni volt Christina Aguilera egyik legnagyobb slágerében. Az előadásban a lányok felvonultatták nőiességük teljes tárházát, a szexis előadásmód és a hangilag is nehéz produkció összességében levette lábáról a zsűritagokat. Radics Gigi Tóth Vera mellett állt színpadra, mint elmondták, a közös munka mindkettejüknek régi vágya volt. Vera csak dicsérni tudta Gigit, végig úgy érezte, mintha saját húgával énekelne. A New York előadása után a zsűritagok felállva tapsolták meg a két énekesnőt, de még Tilla is megjegyezte, hogy mennyire fantasztikusra sikeredett a produkció. Bereczki szerint Gigi és Vera együtt elképesztőt alkottak, ez a szám ezután az ő előadásukban válik etalonná. Bereczki egyébként Szakos Andi esetében sem szűkölködött a dicséretekben, az ő duettjét tökéletesnek értékelte.

A lányok után ismét Flo Rida következett, majd jöttek a férfi duett partnerek. Molnár casino online Ferenc Caramel Szakos Andival adta elő a What a wonderful world című Louis Armstrong slágert. Bár a zsűri most a székében maradt, megszólalni nem nagyon tudtak az elragadtatástól. Caramel szerint Andi titka abban rejlik, hogy az érzéseket, amikről énekel, már mind átélte. A szenvedést, a szenvedélyt, a csalódottságot személyes emlékeiből tudja felidézni és ez rengeteg pluszt ad a lány hangjához. Radics Giginek könnyű dolga volt Király Viktorral, hiszen stílusuk teljesen egyforma. Gigi már rég szeretett volna Viktorral egy színpadon állni, erre most R. Kelly egyik slágere nyújtott lehetőséget.

Radics Gigi

Radics Gigi

Végül együtt állt a színpadra a komplett Megacsalád, vagyis az eddigi évadok döntősei, akik nagyon találóan közösen adták elő a We are family című dalt. Gigi és Andi ezután párbajban mérkőztek meg, utolsó daluk a Lady Marmalade volt.

Élő közvetítésben láthattuk, mennyien szurkolnak Tiszavasváriban Andinak és hányan szorítanak Salgótarjánban Gigi győzelméért. A stúdióban a szavazatok összesítését lélegzetvisszafojtva várta a zsűri, a közönség és főként persze a két lány. Szakos Andi végleg búcsút vett Tiszavasváritól, hiszen új életet szeretne kezdeni, ezért hétről hétre mindent el is követett. Radics Gigi Endrefalvát hagyja maga mögött. Számára már az is nagy dolog volt, hogy az első sikertelen próbálkozás után idén végre bekerülhetett az élő showba, legmerészebb álmai arról szóltak, hogy bent lehet az első hat között, ám végül az egyik legnagyobb esélyesként jutott a fináléba.

Az eredményhirdetésnél Claudia és Tilla együtt üvöltötték Radics Gigi nevét, aki először el sem akarta hinni, hogy mindez vele történik. Pedig már a műsor első percétől kezdve óriási volt a különbség a szavazatok állásában. A kezdeti 37,5 és 62,5% a későbbiekben is hasonló arányban maradt. Egy valamire való fináléhoz méltón nem maradhattak el a könnyek sem. Nemcsak a győztes Gigi, de az egyik legfőbb támogatója, Mester Tamás sem tudta visszafogni érzelmeit. A lány énektudását a zsűri számtalanszor méltatta. Lemezminőségű hangja szerintük mindenképp külföldi sikereket hoz majd Giginek.

Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Tolvai Reni, Molnár Ferenc Caramel és Király Viktor a korábbi szériák győztesei, akikhez a Megasztár 6. évadában Radics Gigi büszkén csatlakozhatott. Whitney Houston One moment in time című számával méltón vettek búcsút a show idei sorozatától.

Gigi a verseny lezárultával számtalan nyereménnyel lett gazdagabb. Egy éven át havonta egymillió Ft üti a markát, emellett jár neki egy elektromos autó, egy kétszemélyes, egy hétre szóló luxusutazás Thaiföldre, valamint egy éven át rendelkezésére áll a egy luxus apartman.