Most már egészen biztos tudni, hogy kik lesznek a Megasztár 6 zsűriben: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás! Most őket kértük meg, hogy mondják el véleményüket őszintén egy kis videó keretein belül egymásról!

[adsense_id=”1″]

Falusi Mariann szerint egy nő “ezer” színű, elképzelhető, hogy ő beveti mind ezt az “ezer”-féle színt: lehet, hogy lesz díva, lehet, hogy lesz tyúkanyó szerepe is, ezt majd a helyzetek fogják meghatározni! Mindenesetre biztos abban, hogy ki fog állni véleménye mellett!

Bereczki Zoltán azt hangsúlyozza, hogy ő egyrészről nagyon boldog, hogy tagja lehet a Megasztár 6 zsűrijének, nagy szakmai elismerés ez számára, ugyanakkor pedig fél is. Egy biztos, hogy kemény lesz a versenyzőkkel szemben, de nem szeretné, ha emiatt szívtelennek találnák ők!

Bochkor Gábor már régóta figyeli az eseményeket, hiszen Friderikusz Sándornak is ő küldözgetett műsor alatt otthonról SMS-eket, melyeket Sándor szóvá is formált a show ideje alatt. Viszont most minden véleményét élesben is elmondhatja majd! Elmondása szerint egyenlőre nem tudja kivel csaphat majd össze szópárbaj keretein belül, egy azonban biztos, hogy ő más szemmel fogja majd nézni a versenyzőket, mint a többi zsűritag!

Mester Tamás szeretett volna az ítész pozícióból háttérbe szorulni egy picit és az énekeseket akarta segíteni. Viszont valahol most mind a kettő a feladata lesz. A korábbi zsűri tagjait kedvelte, a jelenlegieket meg még nem igazán ismeri. Elképzelhető, hogy akkor Bochkor Gáborral lesznek nézeteltéréseik, ha annak idején ő írta az SMS-eket Friderikusznak!?