Megasztár 6 zsűri?

Posted: 28th október 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: , , ,

A Megasztár újabb szériája kerül ismét az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna műsorára. A szereplőkön és a műsorvezetőkön kívül nagy, ha nem a legnagyobb szerepük van a zsűritagoknak is a tehetségkutató népszerűségében és nézettségében. A Megasztár 6 számtalan újdonságot tartogat a műsorprogram és a zsűrik terén is.

[adsense_id=”1″]

A régi gárdából senki sem marad a bírák székében. A pontos személyek közül még csak kért név ismert, de reméljük, hamarosan megtudhatjuk a további művészek, celebek nevét is. Azt már a hivatalosan is tudni lehet, hogy Falusi Mariann és Bereczki Zoltán biztos szereplője lesz a hétről-hétre jelentkező műsornak. A másik két szék, még üresnek látszik. A leendő zsűrik neve között felmerült Ganxta Zolee, Árpa Attila, vagy Balázs Klári neve is, de ezzel kapcsolatban semmi biztos nem mondható még.

Az új időpont miatt azonban még van ideje a műsor vezetőségének a döntésre. Falusi Mariann az egyik biztos pont, már régóta meghatározó szereplője a magyar zenei életnek. Az 1958-ban születtet, énekesnő 1983-ban megnyerte a Ki mit tud? –versenyt dzsesszénekes kategóriában. 1985-ben Kubában a fesztiválgyőzelmet is megáénak tudhattam majd rá egy évre Mongóliában is. A Pa-Dö-Dő együttes tagja 1988-óta, zenésztársával Lang Gyöngyivel együtt. 2007-óta szabadúszó, de sok Tv műsorban is szerepelt. Ilyen volt a csillag születik, a Celeb vagyok, mentsetek ki innen, vagy a Nagy Duett produkció. Szakmai tapasztalata és sikerei is azt bizonyítják, hogy méltó utódja lenne bármelyik korábbi Megasztáros zsűritagnak.

Falusi Mariann és Bereczki Zoltán

Falusi Mariann és Bereczki Zoltán

A másik biztos név Bereczki Zoltán, énekes, színész. 1976-ban született és jelenleg házasságban él, Szinetár Dórával. 2001-ben sikeresen elvégezte a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakát. Pályafutása alatt számos díjat is kapott, minta Súgó Csiga és az Emertont. Rendszeres fellépője a Magyar Televíziónak és 2011-ben sikeresen szerepelt a Nagy Duett című zenei műsorban is. Maximalizmusa mindenképp csak emeli a műsor színvonalát.

Mint említettem a két leendő bíra már szerepelt zenei műsorban, de ekkor még, mint versenyző. Talán épp ezt figyelembe véve döntött a Megasztár vezetősége mellettük, mert tudják, milyen az, amikor négy ember színe elé kell járulni és meghallgatni a sokszor nem kellemes kritikákat. Várjuk, kik lesznek még a kiadó két székben!