Megasztár 6 promo (+videó)

Posted: 9th december 2011 by Megasztár in Ti írtátok, Videók
Tags:

Mint tudjátok, hamarosan kezdetét veszi a Megasztár 6! A Tv2 heteken belül már nagy erőkkel el fogja kezdeni a népszerűsítését, ennek egyik kezdeményezése az alábbiakban látható.

[adsense_id=”1″]

Valahogy én úgy érzem, hogy nagyon jókra sikeredtek ezek a promo anyagok és már számtalanszor megnéztem ezeket. Ezt a cikket többek között most azért írom, hogy nektek is megmutathassam ezeket.Érdekesnek találom, hogy a korábbi évekkel ellentétben most ez a sokszínűség dominál a videókban. Ha valami elemzésnek lehetne tekinteni irományomat, akkor én arra gondolok, hogy a készítők ezeket az élet vidámsága, a Megasztárosok sokszínűsége miatt alkották meg ilyenre. Sok egyéniség, sok stílus csap a műsorban össze.

Én már nagyon várom a Megasztár 6 show kezdetét, biztos vagyok benne, hogy ti is. Tekintsük hát meg az alábbiakban látható videókat! Remélem, hogy a lentebb látható facebook hozzászólásos doboz segítségével közösen tudjuk ezeket megvitatni, kielemezni! Szóljatok ti is ezekhez hozzá bátran és ha tetszik osszátok hát meg ismerőseitekkel!

Beküldte: Lilike