Megasztár 6 műsorvezetők

Posted: 27th október 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: , , ,

Újra indul a Megasztár! A TV2 nagysikerű tehetségkutatója ismét műsorlistára kerül 2012-ben is. A műsor sok újdonságot hoz, hisz a zsűritagok mellett a műsorvezetők személye is megváltozik, vagyis a Till Attila személye megmarad, csak Liptai Klaudia helyett kap másik partnert.

[adsense_id=”1″]

Till Attilának neve jóval kevesebbet szerepel a bulvárlapok oldalain. Rendezett családi életet él feleségéve és gyermekeivel. A mindig jó kedélyű, humoros és szellemes műsorvezető, legtöbb felkérése alkalmi szereplésekre szól, ennek ellenére olyannyira beírta nevét a celeb világba, hogy nincs olyan ember, aki ne kötné nevét a Megasztárhoz. Az új dolgok jók, de mégis a legszívesebben Klaudia mellett látná magát Tilla is.Sok találgatás van a Megasztár háziasszonyával kapcsolatban, ahol felmerült Orosz Barbara neve is, de a legfrissebb információk szerint még nem dőlt el a pontos személy. Egy biztos az első öt szériában a Liptai-Till kettős minden egyes műsorában nagyot alkotott és fel kell kötnie a gatyáját az új hölgyeménynek. A műsorvezető hölgy magánéleti gondjaitól sokat volt hangos a sajtó, de az utóbbi időben visszafogott képernyőmentes életet él.

Megasztár

Megasztár

Most, hogy nem kerül műsorra idén a Megasztár, lehet kívánsága valóra is válik, ugyanis a csatorna se vetette el azt az ötletet, hogy ismét a jól megszokott és bevált páros vigye a prímet. Idő még van, hisz 2012 tavasza majd fél év. A tervezett indulás csúszása pedig azért van, mert a TV2 nem szerette volna ismét a tehetségkutatót egy időben tartani a konkurens csatornáéval. Ezért döntött úgy, halasztja egy kicsit a műsort és helyette az Összeesküvők reality-t viszi képernyőre.

A vezetőség azt ígéri ez az új sorrendbe 6. széria még több izgalmat, még több élményt ad majd a versenyzőknek és a nézőknek is. A küzdelem is például sokkal nagyobb nyereményekért folyik majd. Az új arculat és forgatókönyv egy nagy vállalkozás, ami még nem tudni milyen fogadtatásban részesül. Egy biztos a jelentkezők és a tehetségek türelmesen várnak és reménykedünk, hogy a tavasszal induló showműsor legalább annyira lesz sikeres és élvezetes, mint elődei.

A lehetőség adott a sikerre és bízzunk abban, hogy a TV2 valami olyan egyedi és új dolgot hoz otthonunkba hétről-hétre, hogy alig várjuk, hogy leüljünk a TV képernyő elé egy szép szombati nap után.