Megasztár 5 műsorvezetők

Posted: 29th április 2010 by Megasztár in Hírek
Tags: , ,

Újra indul a Megasztár! A TV2 nagysikerű tehetségkutatója ismét műsorlistára kerül 2010-ben is. A már megszokott módon és felállásban Liptai Klaudia és Till Attila lesz a házigazdája, az énekes tehetségeknek bemutatkozására hivatott élő shownak.

[adsense_id=”1″]

A két profira azért esett a választás, mert már többször bizonyította párosuk, miszerint valóban egy hullámhosszon vannak a stúdióban és a színpadon is, így észrevétlenül is segítik egymást, valamint az élő műsor vezetését is nagy sikerrel oldják meg. Humoruk, beszédességük és csipkelődő magatartásuk olyannyira megnyerő, hogy sokan azt tartják, nélkülük nem is Megasztár a Megasztár.

Klaudia több éve aktív szereplője Tv-k képernyőjének, saját talkshow-ja is volt, valamint régóta köszönti a nézőket hétköznap reggel a Mokka című reggeli magazinban. Magánéletét féltve, azért annyi tudható róla, férje Gesztesi Károly színész és lánya Panka tölti ki mindennapjait, ha éppen nem dolgozik. Sajnos házassága megromlott, így a szakmai elismerés mellett válásától is hangos a sajtó. A szülése után molett Klaudia az utóbbi időben rengeteg kilótól szabadult meg, így régi fényében köszönti majd a kedves közönséget.

Megasztár 5 műsorvezetők

Megasztár 5 műsorvezetők

A páros másik felének, Till Attilának neve jóval kevesebbet szerepel a bulvárlapok oldalain. Rendezett családi életet él feleségéve és gyermekeivel. A mindig jó kedélyű, humoros és szellemes műsorvezető, legtöbb felkérése alkalmi szereplésekre szól, ennek ellenére olyannyira beírta nevét a celeb világba, hogy nincs olyan ember, aki ne kötné nevét a Megasztárhoz.

Ezeket a sorokat olvasva már senkinek nem kérdés, miért is döntött a csatorna vezetősége ismét a páros mellett. Külön-külön is többször bizonyították rátermettségüket egy műsor moderátoraként, de együtt szinte verhetetlenek. Ez annak is köszönhető, hogy rengeteg rutinnal és tapasztalattal rendelkeznek, valamint az évek során megismerték egymás mozdulatait, gesztusait és talán sikerük zálogaként olvasni is tudják ezeket az apró jeleket.

Ez a kis figyelmesség a páros műsorvezetés sava-borsa, így ha valaki nem képes egy másik ember reakcióit megfelelően értelmezni, az nem felkészült egy ilyen nagy kaliberű show vezetésére. Nos, ezzel Klaudia és Attila nem kell, hogy küzdjenek, hiszen számtalan alkalommal álltak már egymás mellett a színpadon vagy akár egy stúdióban. Két nagy név a szakmában várja a nézőket minden héten a TV2 Megasztár tehetségkutató élő showjában.