Liptai Claudia és a megasztár 6

Posted: 15th július 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: , , ,

Tévés berkekben úgy tartják, bár egy műsor sikere számos tényezőtől függ, a műsorvezetők személye döntően befolyásolhatja a nézettséget. Főleg egy olyan élő show esetében, mint a Megasztár. Talán ennek köszönhető, bár már szeptemberre ígérték a 6. széria indulását, a házigazdák kilétét illetően máig nem jutottak végső elhatározásra.

[adsense_id=”1″]

A csatorna mostanában amúgy sincs a topon ami a műsorvezetők kiválasztását illeti. Gondoljunk csak az ÖsszeEsküvőkre, melynek kapcsán hetente röppentek fel más és más hírek arról, hogy kik kerülnek képernyőre a valóságshow házigazdáiként. Most azt látjuk, hogy nincs ez másként az új Megasztár esetében sem.

Ha Megasztár, akkor Tilla és Claudia – a legtöbben valószínűleg azonnal ezt válaszolnák arra a kérdésre, hogy a tehetségkutató show kapcsán melyik két műsorvezető neve ugrik be elsőre. Pedig ez a már szinte összenőtt páros nem volt mindig együtt látható a Megasztár színpadán. Sőt! Bár csak kevesen emlékeznek rá, Liptai Claudia mindössze egy szériát vezényelt le az örök Megasztár-házigazda, Till Attila oldalán. Merthogy a show bizony több háziasszonyt is elfogyasztott az évadok során. A 2003-as indulástól kezdve Görög Zita, a modellből lett műsorvezető mintegy három éven keresztül domborított Tilla mellett. Őt 2008-ban Szekeres Nóra követte, szintén nem túl nagy sikerrel. A 4. és 5. széria között egy év kihagyás következett, ezt követően 2010-ben a show nagy durranással indult útjára és Claudia is ekkor került először a Megasztár színpadára.

Liptai Claudia - Megasztár 6?

Liptai Claudia - Megasztár 6?

Mivel Tilla és Clau tagadhatatlanul színt vittek a Megasztárba, logikus lenne a következtetés, hogy a csatorna a 6. szériában is biztosra akar menni és újra őket választja házigazdáknak. Állítólag Tilla személyével kapcsolatban nincs is kétség, Tilla hatodszorra is befutó. A háziasszonyi poszt viszont ennél jóval több kérdést vet fel. Claudia körül ugyanis mostanság semmi sincs rendben. Szinte teljesen visszavonult a televíziózástól és az egész média-felhajtástól. Képernyőn már csak a Jóban Rosszban sorozatban látható a hónapokkal ezelőtt forgatott részekben. Bennfentesek tudni vélik, hogy Claudiaval a csatorna egyáltalán nem számol a jövőt illetően. Azt rebesgetik, hogy a műsorvezető-színésznő olyan lelki válságban van, hogy finoman szólva nem éppen alkalmas egy élő show levezénylésére, ahol a csúcsforma minden szombat este kötelező.

Tilla azonnal védelmébe vette Claudiát és nyilatkozott arról, hogy ő legszívesebben vele vezetné a Megasztár 6-ot is. Csakhogy a dolog nem ezen fog múlni és valószínűleg nem is azon nézők ezrein, akik már nyáron kampányolni kezdtek Clau mellett.