Kökény Pali jelenleg az Operettszínházban énekel, de szeretne szélesebb közönség előtt is megmutatni magát, ezért vett részt a Megasztár castingján. Az első rostán sikeresen túljutott, de ha az élő show-ba is bekerül, a magánélete láthatja kárát, hiszen küszöbön áll az esküvője is.

[adsense_id=”1″]

Bár az esküvő előkészületeit már megszervezték, megvan a helyszín is a nyári menyegzőhöz. Amennyiben Kökény Pali bekerül a Megasztár 6-ba, az ideje nagy részét biztosan a műsorra való készülődés köti majd le, de az Új Ásznak adott interjúban elmondta, szerencsésnek mondhatja magát, hiszen menyasszonya mindenben mellette áll.

Kökény Pál - Megasztár 6

Kökény Pál - Megasztár 6

Kökény Palinak bár most a komolyzenével van közelebbi kapcsolata, régebben a könnyedebb műfajban énekelt, ami ma is nagyon közel áll a szívéhez. Ezért döntötte el, hogy jelentkezik a Megasztárba, ami sok szempontból újdonság neki. Ekkora közönség előtt még soha nem énekelt, nem szerepelt a tévében sem, de a színpadot már közelről ismeri.

Pali azt is elmesélte, a zsűri hogyan értékelte produkcióját. Egyetlen kritikát kapott, miszerint túl sok a színpadon. Ő is belátja, a zsűrinek igaza volt, hiszen mindent beleadott és a lehető legtöbbet akarta kihozni magából. Az ének és a tánc is kissé eltúlzottnak tűnhetett, de ez csupán a lámpaláz rovására írható.