Klippel Dávid megmutatja, hogy nagyszerű tehetségekből idén sem lesz hiány a Megasztárban! A testi fogyatékos fiú az idei tehetségkutató egyik nagy felfedezettje lehet. A 20 éves Sümegi énekespalánta eddig még nem mert jelentkezni a tehetségkutatóba, mert szülei túlságosan féltették!

[adsense_id=”1″]

Édesanyja és édesapja büszkék rá, hogy idáig eljutott, de nehezebb dolga volt mint kortársainak, ugyanis végtaghiánnyal született. Jobb kézfeje hiányzik. Ez azonban nem akadályozta meg álmai megvalósításában. Hosszú út vezetett számára a Megasztárig, de kíváncsi volt, ha a rokonok helyett nagy közönség előtt lép fel, akkor milyen reakciókat vált ki a közönségből produkciója. A Megasztárrá válás mellett másik nagy álma, hogy átélje az érzést, milyen is példaképnek lenni.

Az már biztos, hogy az első lépéseket megtette a példaképpé válás útján, ugyanis a több ezer jelentkező közül beválasztották a legjobb 120-ba.

A válogatóig vezető útján olyan előadók inspirálták mint Steven Tyler a legnagyobb példaképe, de Sebastian Bach is aki a Skid Row együttes frontembere.

Sokan gondolhatnánk, végtag hiánnyal szinte elképzelhetetlen, hogy valaki komoly zenei karriert fusson be, ám számos példa bizonyítja, hogy a tehetség sokszor felülírja ezt. A Tv2-n már korábban feltűnt Barabás Lőrinc aki csonka karral jött világra. Belőle sikeres trombitás lett, de ne felejtsük egy Deák Bill Gyulát, a kőbányai blues királyát aki egy gyermekkori balesetben vesztette el fél lábát.