A Megasztár 5. részének győztes énekesnője, Tolvai Renáta egy meglepetés dallal készül a hazai válogatóra, hiszen minden vágya, hogy elindulhasson a Bakuban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon.

[adsense_id=”1″]

Renáta december 6-án a TV2-n, az Esküdj!-ben mesélt arról, hogy szakmailag teljesen megtalálta a helyét, hiszen készített két videoklippet, megjelent első önálló lemeze, a következő megmérettetés pedig az akár 80-100 millió nézőt is a képernyők elé ültető Eurovíziós Dalfesztivál lehet. Erről azonban más megasztárosok is álmodoznak, a dalversenyhez kapcsolódó sajtótájékoztatón ugyanis Tóth Gabi és Caramel is részt vettek.

Tolvai Renáta - Eurovíziós Dalfesztivál

Tolvai Renáta - Eurovíziós Dalfesztivál

Az MTV úgy tervezi, hogy három műsort készítenek kizárólag a hazai közönség számára még a bakui elődöntők előtt. Január vége felé láthatjuk a két hazai elődöntőt, melyen nyolc-nyolc énekes indul, közülük pedig csak a fele juthat tovább. A végső döntést, hogy ki képviselheti Magyarországot ezen a rangos dalversenyen, nézői szavaztok formájában részben a közönségre bízzák, részben pedig a csökkentett létszámú zsűrire – tudósított az origo.hu.

Beküldte: Ilona