Hibáztak a Megasztár 6. válogatóján

Posted: 15th február 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Már a Megasztár 6. indulása előtt kisebb botrány alakult ki egy versenyző körül. A lány már korábban is próbált bejutni a legjobb 24 közé. Idén ez azért nem sikerült neki, mert három zöld lámpa villant fel a produkciója után. A Bors szerint lehet, hogy Tilla ismertette tévesen a szabályokat.

[adsense_id=”1″]

Danis Elza 12 éves volt, amikor a Megasztár 4. zsűrije elé állt. A Megsztár 5-ben ismét próbát tett, de nem nyerte meg az ítészek tetszését. A lány a Megasztár 6. szériájának válogatóján is tett egy kísérletet.

Elza produkcióját a négytagú zsűriből hárman továbbjuttatták volna, ez az új szabályok értelmében egyenes utat jelent a legjobbak közé. A lány ennek ellenére idén is kimarad a tehetségkutatóból. A Borsnak a család egyik közeli barátja nyilatkozott az esetről. Elmondta, hogy Falusi Mariann kivételével a zsűri összes tagja igennel szavazott a Elza előadására, tehát a lány bejutott a legjobbak közé. Még a stáb tagjai is azt ígérték, február elején megkeresik a felkészítő tábor kapcsán és felveszik vele a párbaj előadást, melyek során a 24-ből a legjobb 12-t válsztják ki. Ennek pedig ezen a héten kellett volna megtörténnie.

Danis Elza

Danis Elza

Ehelyett Elza egész más értesítést kapott a TV2-től. Közölték vele, hogy sajnos nem jutott be a 24-be. A Megasztár 6. Facebook oldalán olvasható és a producer is azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a Megasztár 6. új szabályai szerint legalább három szavazat kell a továbbjutáshoz, de ez még nem garancia semmire. Hiszen csak az kerülhet be a legjobb 24-be, akinek a zsűri a helyszínen szóban is megerősíti a továbbjutását. Lehet, hogy valaki három vagy akár négy zöld lámpát kapott, mégsem biztos, hogy a zsűri végül úgy dönt, továbbengedik. Ezt egyébként a jelentkezők szerződésében is leírták, tehát Danis Elza is tudhatott róla. Ígéretet a lány nem kapott a továbbjutásra – nyilatkozta a csatorna szóvivője.