Hatalmas sokk: Liptai Claudiat elrabolták!

Posted: 1st február 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

A Megasztár háziasszonya a show másik műsorvezetőjének, Tillának mesélt gyerekkori élményeiről a Propaganda című műsorban.

[adsense_id=”1″]

Claudia elmondta, szinte retteg, hogy kislányának, Pankának valami baja esik, esetleg eltűnik, ezért egy extra biztonságos óvodába járatja. Liptai nagyon aggódó anya, ezért különösen örül, hogy az óvoda ajtaját csak egy bizonyos kóddal lehet kinyitni, így biztos lehet benne, hogy idegenek nem juthatnak be és a gyerekek sem tudnak kiszökni. Elmesélte, hogy mikor gyermekkorában szülei elmentek otthonról, gyakran félt, hogy örökre egyedül marad.

A Blikk cikkében Claudia félelmét egy gyerekkori sokkra vezetik vissza. A műsorvezetőt ugyanis az otthonuktól egy saroknyira elrabolták egészen pici korában. Édesanyja a közeli boltban vásárolt, a kislányt pedig a babakocsiban hagyta. Mikor visszaért, már csak azt látta, hogy egy nő tolja a babakocsit az utcán. Utánaszaladt, de az idegen csak azt mondogatta, hogy ez a gyerek az övé. Claudia édesanyja végül kikapta a kocsit a nő kezéből.

Liptai Claudia

Liptai Claudia

Talán ez az oka, hogy Liptai lánya sem bírja jól az egyedüllétet. Lakásukban is mindig ott szeret lenni, ahol anyukája van. Ha szem elől téveszti, azonnal keresni kezdi. Ahogy Claudia mesélte, az elmúlt pár hónapban nagyon közel kerültek egymáshoz lányával és sokkal jobban sikerült őt megismernie. Hegyi Barbara, akivel a műsorvezető jó barátságban van, úgy fogalmazott, hogy az anya és a gyerek alkotják a világon a legkisebb egységet. Claudia már felelős édesanya és örökre az is marad.

Beküldte: Lillus