Elköltözött Gáspár Laci felesége

Posted: 11th január 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

A Megasztár énekesének második felesége, Reni kisfiúkkal együtt a napokban elköltözött közös otthonukból. Az asszony kiköltözött a dunakeszi házból a csaknem egyéves Lacikával együtt.

[adsense_id=”1″]

A Borsnak Gáspár Laci egyik ismerőse arról beszélt, hogy az énekes gyakran elpanaszolta barátainak, hogy felesége az ő kultúrájukban megszokottól eltérően kicsit sem tiszteli őt. Akár üzleti tárgyalásokat is megszakított közbeszólásaival, nyilvánosan lehülyézte és lekezelően beszélt az énekesről idegeneknek. Gáspár Laci ezt egyre kevésbé volt képes tolerálni, arról is beszéltek, hogy Reni személyében Lacit elátkozták és ez lehet az oka, hogy az utóbbi időben a körülöttük lévő elektromos tárgyak és a telefonok sorra romlottak el és terveiket sem tudták megvalósítani.

Gáspár Laci és Renáta

Gáspár Laci és Renáta - itt még boldogan együtt

A Bors úgy értesült, hogy az egykori megasztáros második házassága már ősztől haldoklott. Laci többször próbált beszélni Renivel, de az asszony nem törődött férje kérésével. Egyesek tudni vélik, hogy Gáspár Laci megcsalta feleségét, aki ezért költözött el végül közös otthonukból. Az énekesnek nem ez az első tönkrement házassága. Renit négy éve ismerte meg és 2010-ben vette feleségül Törökországban. Reni nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban, Gáspár Laci pedig egyelőre időt kért, hogy nyíltan tudjon beszélni arról, mi is történt kettejük közt. Annyit azért hozzáfűzött, hogy most valóban sok problémával kell szembenéznie, de továbbra is bízik Istenben, ebből merít erőt és ez segít neki majd átlendülni az akadályokon.

Beküldte: Karcsi