Eldőlt: ők lesznek a Megasztár 6. zsűritagjai

Posted: 19th január 2012 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

Végre teljessé vált a Megasztár legújabb szériájában zsűriző tagok névsora. Falusi Mariann, Mester Tamás, Bereczki Zoltán és Bochkor Gábor fognak dönteni a versenyzők sorsáról.

[adsense_id=”1″]

A február 10-én startoló Megasztár 6. a korábbi részekhez képest sok újdonságot tartogat, emellett a zsűrinek is új feladatokkal kell szembenéznie. Míg korábban kizárólag a produkciók értékelésében volt szerepük, idén az ifjú énekesek versenyre való felkészülését is ők fogják segíteni.

Falusi Mariann arról beszélt, hogy a Megasztárban lehetőséghez jutó fiatalok akár egész életüket is megváltoztathatják a verseny néhány hónapja során. Mariann maga is pontosan tudja, milyen érzés a zsűri előtt állni, hiszen annak idején részt vett a Ki mit tud?-on. Szerinte a zsűritagoknak rendkívül nagy felelőssége van, hiszen döntéseik a versenyzők sorsára is befolyással lehetnek.

Mester Tamás arról nyilatkozott, hogy reméli, végre megtalálják azt a magyar tehetséget, aki nemzetközi porondon is képes lesz bizonyítani rátermettségét. Az énekes kimondottan örül annak, hogy nem kizárólag az ítélkezésben lesz feladata, hanem zsűritagként kiveheti a részét a versenyzők felkészítéséből is. Mint mondta, hisz benne, hogy hazánknak is lesz egy világsztárja és ez döntéseit is befolyásolni fogja. Számára az egyetlen kritérium, hogy az előadó világszínvonalú produkciót nyújtson és szerinte a Megasztárban minden esély megvan arra, hogy akár az idei széria indulói közt találnak rá erre a bizonyos énekesre.

Megasztár 6 zsűri

Megasztár 6 zsűri

Bochkor Gábor véleménye szerint a Megasztár azonkívül, hogy valóban képes az új tehetségek felfedezésére, a szórakoztatást szolgálja és egy hatalmas show-t jelent. Figyelemmel kísérte a korábbi szériákat is, de ahogy mondja, egészen más lesz belsősként részese lenni a produkciónak. A rádiós műsorvezető legfőbb elvárása a versenyzőktől, hogy szórakoztatóak legyenek.

Bereczki Zoltán azt reméli, az idei Megasztár is olyan karriereket indít majd el, mint korábban már számos alkalommal. Ő maga is sok énekesért rajong, akik egykor ebben a műsorban tették meg első lépéseiket az énekesi pályán. Kedvencei közé tartozik Caramel és a Tóth-nővérek. Bereczki már izgatottan várja, hogy ott legyen az újabb tehetségek felbukkanásánál és részt vehessen karrierjük elindításában.