Csúszik a Megasztár 6

Posted: 19th augusztus 2011 by Megasztár in Hírek
Tags:

A sajtó nyár elején még attól volt hangos, hogy hamarosan elindul az újabb Megasztár széria. A már öt sikeres évadot maga mögött tudó tehetségkutató show kezdésének eredeti időpontja ez év szeptemberére volt kitűzve. Aztán pár hét múlva felröppentek a hírek, hogy mégsem az előzetes tervek szerint fognak alakulni a dolgok. Nyár végére pedig a csatorna egyértelműen határozott arról, hogy a 2011-es kezdést mégis inkább a jövő évre teszik át.

[adsense_id=”1″]

A Megasztár újabb részét pedig sok rajongó hatalmas lelkesedéssel várta. A sikert sikerre halmozó műsor nemcsak a fanokat, de a jelentkezőket is lázban tartotta, hiszen a tv2 már idejében megkezdte a versenyzők toborzását. De a nagy készültség hiábavalónak bizonyult, mivel időközben a csatorna átrendezte prioritásait. Hogy mi állt ennek hátterében, csak találgathatjuk. Egyes hírek szerint a tv2 minden erejével az új valóságshow, az ÖsszeEsküvők indítására akart koncentrálni. Mivel az anyós-show-nak ez az első hazai évada, erőteljes kampánnyal melegítettek a kezdésére, a készítők belevetették magukat a castingokba és ismert, hogy a műsorvezetőket is elég sok bonyodalom árán sikerült csak kiválasztaniuk. Úgy tűnik, az energiájukból már nem futotta egy újabb Megasztárra is. Az új show pörög is szépen, ettől függetlenül megkérdőjelezhető, hogy egy teljesen más típusú műsor készítését miért nem lehetett ezzel párhuzamosan megoldani.

Más források azt rebesgették, hogy a tv2 a konkurens műsortól, az X-Faktortól tartott annyira, hogy beharangozók ide vagy oda, de inkább visszavonulót fújt. Talán nem bíztak abban, hogy a Megasztár legyűri az RTL tehetségkutatóját? Pedig a jelek szerint, az X-Faktor egyelőre minden várakozást alulmúl, így utólag persze már könnyű okosnak lenni.

Megasztár

Megasztár

A Megasztárral időközben Tilla és Liptai Claudia neve szinte már egybeforrt. Lehetséges, hogy a készítők annyira ragaszkodnak Tillához a 6. részben is, hogy mindenképp meg akarják várni, hogy az ÖsszeEsküvők lefusson és a műsorvezető újra bevetésre kész legyen. A Megasztár háziasszonya, a vörös-dögös Claudia körül pedig már hónapok óta forr a levegő. Hogy visszatér-e az újabb Megasztárba, azt egyelőre teljes homály fedi, gyakorlatilag megtippelni is lehetetlen.

A Megasztár már ötször bizonyított és nagyon reméljük, hogy a műsor csúsztatása is a nézők érdekében történik, hogy minél jobb minőségben és minél teljesebb erőbedobással kezdődhessen a hatodik széria is. Jelentkezőkben most sem lesz hiány, borítékolhatjuk a “bikicsunájokat” és biztosak lehetünk abban, hogy újabb Caramelek, Rúzsa Magdik, Tolvai Renáta‘k és Gáspár Lacik fogják gazdagítani a hazai zenei élet színes repertoárját.