Csúnyán átverte menyasszonya a Megasztárost

Posted: 18th április 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Bihal Roland túl van már egy borzasztó kapcsolaton. Volt menyasszonya éveken át csalta és kihasználta, de az énekes családja figyelmeztetésére sem szakította meg vele a kapcsolatot, sőt annyira szerelmes volt, hogy a lány miatt még össze is veszett velük. Barátai is próbálták észhez téríteni, de hiába.

[adsense_id=”1″]

A lány az eljegyzést is kierőszakolta, bizonyítékot akart Roland szerelmére, miközben negyedévente új fiúval kalandozott a kapcsolat mellett. Az énekes mégis megbízott benne, bár szülei az elejétől nem szimpatizáltak a lánnyal és ez Roland és a család kapcsolatában rengeteg konfliktushoz vezetett. Ez persze megviselte őt és inkább kerülte a találkozásokat, nehogy újra vitába keveredjenek. Miközben a lány nem fogta vissza magát, Rolandon még azt is számon kérte, ha csak rápillantott valakire. Még a szakításnál sem vallotta be, hogy bizony jópárszor félrelépett, inkább azzal érvelt, hogy Roland érdekében váljanak külön, hogy teljes erejével a Megasztárra tudjon figyelni. Az énekes nagyon nehéz időszakot élt át, megküzdött a depresszióval is.

Bihal Roland

Bihal Roland

A helyzetet tovább bonyolította, hogy Roland éppen akkor diplomázott, de folyton a szakításon járt az esze. Teljesen felborult az élete, csajozni járt, megállás nélkül bulizott, nem aludt és gyógyteákkal nyugtatta magát. Ezek után érthető, hogy fél a szerelemtől, pedig érzi, szüksége lenne egy igazi társra. Most is tartja a kapcsolatot lányokkal, de egyelőre nem megy tovább ennél. Nyárra azonban szeretne változtatni a helyzeten, az Új Ásznak azt is elmesélte, hogy az eljegyzést ezentúl nem kapkodja el.