Claudia visszatér a Megasztár 6-ban?

Posted: 11th november 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

Mi másra következtethenénk abból, hogy Claudiát boldogan mosolyogva látták kilépni a TV2 székházából? A Megasztár 6. 2012 tavaszán nagy erőkkel tér vissza és lehet, hogy vele együtt Claudia is…

[adsense_id=”1″]

A tehetségkutató legújabb szériáját eredetileg 2011. szeptemberében tervezték újra indítani, de végül úgy döntöttek, inkább megvárják vele az RTL Klubon futó X-faktor végét és tavaszra csúsztatják a Megasztárt. A legújabb hír a műsorral kapcsolatban az, hogy a már jóideje visszavonult Claudiát láthatjuk viszont a show háziasszonyaként.

A TV2 berkein belül azt rebesgetik, nem véletlen, hogy Liptai ügyvédje és menedzsere társaságában járt a csatornánál és onnan nagy boldogan távozott. A műsorvezető-színésznőt ugyanis nyár óta, amikor a Mokka vezetését is abbahagyta, csak nagy ritkán lehetett egykori munkahelyén látni, sőt azt pletykálták, soha többé nem tér vissza a képernyőre. Igencsak úgy tűnik, ebből semmi sem igaz.

Liptai Claudia Megasztár 2012

Liptai Claudia Megasztár 2012

A Bors úgy tudja, a TV2 egy olyan általános szerződést ajánlott, aminek Claudia nem tudott ellenállni. Liptai szép gázsit kap majd, amit minden egyes műsor vezetésével növelhet. Claudiának tehát az erről készült fotó tanúsága szerint is jó oka volt a mosolygásra.

Kende-Hoffherr Kirsztina, a műsorvezető menedzsere nem nyilatkozott a történtekről, mondván, a TV2 engedélye nélkül ezt nem teheti meg. A csatorna programigazgatója, Kiss Péter szintén elég szűkszavú volt, azt azonban elismerte, hogy megújították a TV2 és Claudia között fennálló szerződést, hiszen Liptai az egyik legismertebb arca a csatornának, már jóideje dolgoznak együtt és a jövőben sem szeretnének megválni tőle. Az elmúlt időszakban találgatások övezték Claudia tévés jövőjét, úgy tűnik, ez a zűrzavaros szakasz véget ért és Liptai a TV2-vel jön újra egyenesbe.