Bővül a Bochkor-Várkonyi család?

Posted: 11th április 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Nem nehéz észrevenni, hogy valami történt Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea háza táján. A pár szinte folyton turbékol a Megasztár adások szüneteiben, Andi pedig szebb, mint valaha. A folyosói pletykák szerint ennek egyetlen oka van, mégpedig az újabb trónörökös érkezése.

[adsense_id=”1″]

Bochkor Gábor számára nagyon fontos, hogy Andi mindig elkísérje őt az élő adásokra. A szüneteket is kihasználják egy kis ölelkezésre, ahogy ezt már a nézők is észrevették. A Bors szerint szemtanúk összesúgtak a hátuk mögött, hogy biztosan az új baba érkezése miatt dúl köztük ennyire a szerelem.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Nyilvánvaló, hogy Andival nagyon megváltozott. Teljesen kivirult, le sem tagadhatná, mennyire boldog. Már jóideje kérdezgetik őket a második baba érkezéséről, de Andi általában kitérő válaszokat ad, ezzel szemben Bochkor nem kertel és elmondta, egyáltalán nincs tervben a család bővítése, sőt a házasság sem. A rádiós műsorvezető teljesnek érzi az életüket így hármasban, Nóri lányukkal együtt. Szerinte azért kerültek ennyire közel egymáshoz Andival, mert most tanulták meg igazán szeretni egymást. Úgy néz ki, az ő kapcsolatuknak ehhez hét évre volt szüksége…

Beküldte: Sanyi50