A hot! magazin legfrissebb hírei szerint a tavasszal startoló Megasztár újabb szériájának Bochkor Gábor is állandó résztvevője lesz, a zsűrit fogja erősíteni. Bár a TV2 ezzel kapcsolatban még nem adott ki hivatalos nyilatkozatot, egyes értesülések szerint már biztos, hogy a rádióst, aki különböző műsorokban már korábban is feltűnt a csatornán, feladatok várják a Megasztárban.

[adsense_id=”1″]

A zenei tehetségkutató alapos ráncfelvarrás után kerül majd képernyőre 2012-ben, ennek egyik lényeges pontja a zsűri teljes cseréje. A Megasztár 6. leendő döntnökei közül azonban még csak két nevet tudunk biztosan. Az eddig a konkurens csatornát erősítő énekesnő, Falusi Mariann és a tehetséges musical színész és énekes Bereczki Zoltán helye már foglalt a zsűri asztalánál, ám a másik két tag kilétével kapcsolatban még folynak a találgatások. Valószínűleg a Neo Fm sztárja, Bochkor Gábor is lehetőséget kap a TV2-től és kedvére válogathat majd az önjelölt megasztárok között – írja a hot!.

Bochkor Gábor - Megasztár 6 zsűriben

Bochkor Gábor - Megasztár 6 zsűriben

A Megasztár előző részeinek oszlopos zsűritagja, Friderikusz Sándor állítólag rendszeresen kikérte Bochkor véleményét a produkciókkal kapcsolatban és csak ezután hozott döntést a szavazásoknál. Bochkor Gábor tehát eddig a háttérből bírálta az énekeseket, tavasztól viszont már a kamerák előtt teheti mindezt. Reményeink szerint hamarosan a negyedik zsűritag nevére is fény derül.