Bereczki Zoltán megmondja a magáét

Posted: 16th december 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

A Megasztár 6. leendő zsűritagja nem fogja szépíteni a dolgokat. Azt ígéri, véleményét őszintén közli majd a versenyzőkkel, igazságos lesz, de kemény. Azt sem bánja, ha sokak ellenszenvét kivívja majd ezzel.

[adsense_id=”1″]

Mint mondta, tudja jól, hogy véleményével nem váltja meg a világot, de ha már megbízták a zsűrizéssel, maradéktalanul szeretné ellátni feladatát.

A musical színész nem éppen keménykezűségéről vált ismertté, így könnyen megeshet, hogy a róla eddig kialakult kép a Megasztárban való szereplése során gyökeresen megváltozik. Bereczki elmondása szerint pont úgy fog viszonyulni a versenyzőkhöz és produkcióikhoz, mint mikor szombat esténként otthon nézte a show-t.

Ha valamit elrontanak, azt a versenyzők érdekében is muszáj megmondani. A hamis hangok, az ütemtévesztés vagy a nem megfelelő ritmus felett Bereczki nem fog átsiklani, hiszen az ifjú énekesek a hibáikból is sokat tanulhatnak.

Mivel a színész hosszútávon gondolkodik, azzal is elégedett lesz, ha csak évek múlva igazolódik be, hogy ő látta jól a dolgokat.

Hogy zsűrizhet a Megasztár 6-ban, szerinte nagy szakmai elismerés, ennek megfelelően alázattal fog neki a munkának. Véleménye szerint az elmúlt évek során elegendő tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy jól tudja megítélni a látottakat.

Reményei szerint sikerül majd átadni valamennyit saját tudásából a pályakezdő énekesnek. Ha úgy érzi majd, hogy a versenyzők csupán szerepet játszanak a színpadon, helyre fogja tenni őket és próbál majd rávilágítani arra, hogy ez az egész nem csupán a sztárságról szól, hanem alázatot és kitartást igényel, néha pedig bizony sok szenvedéssel jár.

Bereczki Zoltán - Megasztár 6

Bereczki Zoltán - Megasztár 6

Azt pedig igyekszik elkerülni, hogy egy-egy énekes belopja magát a szívébe, hiszen ellenkező esetben nem tudná megőrizni a zsűri szerepében nélkülözhetetlen pártatlanságát.

Tervei szerint a Megasztár 6-ból nemcsak a versenyzők, de ő maga is sokat tanul majd, hiszen az adásokat visszanézve tisztán láthatja majd saját hibáit, hogy esetleg nem fogalmazott kellőképp pontosan vagy tárgyilagosan.

Bízik benne, hogy hamar, már néhány adás alatt belejön a zsűri szerepébe.
Nagyon fontosnak tartja, hogy minden részletre kitérjen és attól sem riad vissza, ha a megszokottnál nagyobb keménységre lesz szükség. Elmondta, hogy pályája kezdetén őt is sok pofon érte, de ezek mind kellettek ahhoz, hogy beletanuljon a szakmába és megtalálja önmagát ebben a világban.

A Megasztár ifjú tehetségeinek három hónapjuk lesz erre, ez Bereczki Zoltán szerint szinte semmire nem elég.

Tudja, alkalmazkodni kell a kereskedelmi csatornák elvárásaihoz, de szerinte ennyi kompromisszum még belefér.

Nem aggódik azon, hogy az új tehetségek esetleg leszoríthatják őt a színpadról, hiszen mint mondta, Magyarországon nincsenek világsztárok. Talán éppen a Megasztárból kerül majd ki az az újdonsült előadó, aki nemzetközileg is elismertté válik. A tehetséges énekesek felfedezése pedig a közönségnek és a szakmának egyaránt előnyére válik.

A nézők lesznek a legfőbb zsűri, hiszen végül csak ők dönthetik el, kit akarnak látni a későbbiekben is.