Bereczki Zoltán a napokban nyilatakozott a Tv2-nek arról, hogy szerinte ki a tehetséges előadóművész és ki az aki még nincs kész az énekesi pályára!

[adsense_id=”1″]

Zoli elmondta, hogy, ha valaki még nem készült fel az énekesi pályára akkor nem sajnálja megmondani, hogy még idő kell neki pályafutása elindulásához. Ha valakit el kell küldeni, mert nincs tisztában a saját képességeivel akkor nem szabad sajnálni megmondani neki, hanem védeni kell! Volt már rossz érzése és már érezte magát kényelmetlenül mind a négy zsűritag olyan helyzetekben amikor megpróbálták elmagyarázni a versenyzőnek, nem hiányzik sok ahhoz, hogy jó előadó legyen, de casino az a plusz még sincs meg benne amitől igazán sztár lehetne, amit sajnos szorgalommal sem biztos, hogy meg lehet tanulni.

Arról is elmondta véleményét, hogy mi a legfontosabb, hogy valaki jó előadóművész legyen, vagy legyen benne egy olyan plusz amivel meg lehet tölteni egy egész csarnokot!

– A jó énekes az egy olyan egyveleg akiben a legtöbb dolog jól működik, de például ott van Bob Dylan aki kevésbé tudott énekelni vagy nézzük meg Presser Gábort akiben inkább a plusz van meg mint a jó hangi adottságok, mégis egy olyan személyiség akire az egész ország kíváncsi. Szerinte az a kulcs, hogy feltedd magadban a kérdést, érdekli e a közönséget amit csinálsz!