Bárszékkel estek neki Oláh Ibolyának

Posted: 22nd december 2011 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Az egyik budapesti kávézóban egy férfi rátámadt Oláh Ibolyára és baráti társaságára. A férfi először egy széket kapott fel és annak lábával kezdte ütni az énekesnőt, kinek barátnője sem maradt ki a sorból.

[adsense_id=”1″]

A támadó őt már ököllel verte meg annyira, hogy kórházba is került. A férfi az eset után azonnal beült autójába és elszáguldott, a rendőrség egyelőre keresi.

Oláh Ibolyát barátnőjével együtt egy belvárosi presszóban, kedvenc helyén érte a támadás. Az énekesnő ügyvédje jelenlétében adott interjút az Aktív riporterének és részletesen elmesélte a történteket. Egy asztalnál ültek, mikor egy ismeretlen férfi kötekedni kezdett vele, majd egy bárszékkel kezdte őt ütlegelni, sőt hozzá is vágta azt. A két kétségbeesett áldozat segítségül hívott egy harmadik nőt is, de ő is rosszul járt, hiszen a támadó öklével kezdte verni, ezért kórházba szállították. Az énekesnőt nagyon megviselte a támadás.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolyát megverték

A Megasztár 1-ben tűnt fel Oláh Ibolya 2006-ban, ahol második helyezést ért el. A közelmúltban nyíltan vállalta, hogy saját neméhez vonzódik. Párja egy fiatal táncosnő, aki ott volt vele, mikor a szörnyű eset történt. A férfit feljelentették, a rendőrség nagy erőkkel próbál a nyomára bukkanni. További részletek az Aktívban.

Bekülde: Móni