A TV2 lemondott Presser Gáborról

Posted: 10th augusztus 2011 by Megasztár in Hírek
Tags: ,

A TV2 közleményben adta hírül, hogy a Megasztár 6. szériája a korábbiakhoz képest teljesen átalakul mind külsőleg, mind belsőleg, vagyis a tartalom szempontjából is történnek változások. Az egyik legnagyobb meglepetés a zsűri háza táján készülődik, ugyanis a már megszokott zsűritagokat is lecserélik. Aztán ha minden a helyére került, indulhat a Megasztár 6!

[adsense_id=”1″]

A tehetségkutató indulását nagy titkolózás előzi meg. A TV2 időnként apró információkat ugyan kiszivárogtat, de a részletekről semmi pontosat nem enged tudni. Hogy a látvány és a műsor szerkezetének szempontjából milyen változások lesznek, egyelőre nem tárták a közönség elé, de az biztos, hogy a zsűri alapvetően átalakul. Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor és Presser Gábor úgy tűnik, búcsút inthetnek a 6. szériának. Hogy helyettük kik fognak ítélkezni a leendő Megasztárok felett, részben még homály fedi, de két név már biztosnak látszik. A hírek szerint a TV2 Bereczki Zoltán és Falusi Mariann mellett már letette a voksát.

Presser Gábor Megasztár

Presser Gábor távozik a Megasztár-ból

Ahogy azt a csatorna egy levélben tudatta Presser Gáborral, ő a Megasztár új részében már nem fog feltűnni, de mint mondta, nincs elkeseredve emiatt. A műsor ugyanis olyan kötöttségekkel jár, hogy amikor az előző részhez felkérték zsűrinek, jóideig gondolkodott, elvállalja-e egyáltalán. A TV2 döntésével ezért teljesen egyetért, hiszen zsűriként három hónapon át csak a Megasztárral tudott foglalkozni, most viszont egyéb tennivalóira is jut ideje. A tehetségkutatók dömpingje előtt Presser még erősen támogatta az új csillagok felfedezését, hogy ők is esélyt kaphassanak. Az ilyen típusú műsorok azonban úgy megsokasodtak, hogy a tehetségek utógondozására már nincs lehetőség, pedig Presser szerint ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az énekesek a műsorokból kikerülve tartósan is sikeresek maradjanak.

Véleménye szerint az egész rendszer iparágszerűen működik és az irányítók feladata lenne hosszútávon is foglalkozni az új reménységekkel, s hogy ez így lesz-e, egyedül az iparág dönti el.