A Megasztár 5. énekesnője pasi nélkül

Posted: 4th február 2012 by Megasztár in Ti írtátok
Tags:

Szíj Melinda már többször véget vetett Péterrel való kapcsolatának, de a jelek szerint a mostani szakítás véglegesnek tűnik. Melinda ugyanis elhatározta, színésznő lesz és gyökeresen megváltoztatja életét. A Blikknek arról beszélt, hogy mostantól szeretné saját maga irányítani a sorsát.

[adsense_id=”1″]

Eredetileg úgy tervezték, Péter fog szerzőként közreműködni az énekesnő második lemezén, de ma már semmilyen kapcsolat nincs köztük, ezért Melinda új szerzők után néz. Mint mondta, a férfival már nem is beszélnek, teljesen eltűnt az életéből.

Szíj Melinda családja boldog, hogy többet nem hallanak Péterről, hiszen egy éve azt sem támogatták, hogy a pár a szakítást követően újra egymásra talált. Érthetők a fenntartások a férfival kapcsolatban, mivel hamar kiderült, hogy mennyire szeretné irányítani Melindát. Még javában folyt a Megasztár 5., mikor választás elé állította az énekesnőt, hogy döntsön ő és a színpad között.

Szíj Melinda

Szíj Melinda

Melinda most nagy reményekkel vág neki a színészkedésnek. Nem a sikert hajszolja, nem a főszerepek kedvéért szeretne színpadra állni. A tőle megszokott szerénység most is jellemző rá, hiszen már az is boldoggá tenné, ha egyáltalán végigsétálhatna a színpadon. Korábban már találkozott közelebbről a színház világával és ez az élmény mai napig nagy hatással van rá. Ezért elhatározta, hogy a Győr környéki meghallgatásokat sorra végig járja.

Beküldte: Erzsi