Király Viktor, Tolvai Ranáta, Kállay-Saunders András, Kökény Attila és a többiek! A 9 tagú szakmai zsűrinek 20 dalt kellett kiválasztania a több száz produkcióból, melyből 8-an volt Megasztárosok lettek. A TV” aktív riporterei őket kérdezték sikerükről.

[adsense_id=”1″]

Király Viktort már jól ismerhetjük a TV képernyőkön keresztül, ki testvéreivel Lindával és Benjáminnal készítettek az Eurovíziós dalfesztiválra egy számot. Már régóta terveznek egy közös fellépést, de eddig erre még nem volt alkalmuk, hisz mind a hárman máshol élnek a világban. Ez most egy remek lehetőség lenne a számukra. Magán a dalon olyan hírességek is segítettek nekik, mint a Fugees alapító tagja, illetve egy Grammy-díjas zeneszerző.

Kállay-Saunders András szerelmről, Tolvai Renátáról énekel. András azoknak ajánlja elsősorban a dalát, akik félnek bevallani, hogy szerelmesek. Saját bevallása szerint ő is valahogy így érez:

A nagyváradi énekes, aki egyébként a Megasztár 5 győztese is lett, dalával bejutott a legjobb 20-ba. Ugyan ezen a napon kapta meg a magyar állampolgárságát is, melynek nagyon örül. Az alábbi videón megtekinthetjük a vele készített interjút:

A vajdasági Mega-énekesnő Bencsik Tamara és a Megasztár 5 férfihangja Kökény Attila közös produkcióval indul, mely az “Állítsd meg az időt” nevet viseli. Attila teljes mértékben elégedett Tamarával, szerinte a legjobb párra lelt.